pondelok 18. marca 2013

Grilovaná krkovička na víne

Nielen pre gurmánov, ale aj pre všetkých milovníkov grilovaných, šťavnatých a pikantných mäsových pokrmov...

Marináda :
100 ml bieleho vína
1 čajová lyžička kari korenia
1 čajová lyžička mletej červenej pálivej papriky
2 PL oleja
2-3 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie

Postup :
Do misky pretlačíme cesnak, pridáme soľ, mleté čierne korenie, pálivú papriku, kari korenie, olej a víno. Všetko spolu dobre premiešame. Krkovičku iba nakrájame ( nenaklepeme ! ) a marinujeme v marináde 12-24 hodín. Ugrilujeme a podávame, najlepšie so zeleninovou oblohou, cibuľovým šalátom a čerstvým pečivom ...

Dobrú chuť :-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...