utorok 13. novembra 2012

Kurací perkelt


Jednoduchá a rýchla varianta domáceho jedla...Je veľmi veľa spôsobov prípravy perkeltu a toto je jeden z nich. celková príprava obeda Vám zaberie cca 30 min. :-)



Potrebujeme :
500g vykostených kuracích pŕs
1 ks cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
250 ml sladká smotana 33%
1-2 PL hladká múka
olej

Postup :
Na troške oleja speníme očistenú a na kocky nakrájanú cibuľu. Pridáme a osmažíme na kocky nakrájané kuracie mäso, ktoré sme si nasolili a okorenili. Posypeme mletou červenou paprikou, premiešame, zelejeme vodou a dusíme do mäkka.
Na záver primiešame zátrepku, ktorú sme si pripravili z hladkej múky a smotany. Prevaríme a podávame s cestovinou, alebo maslovými haluškami.

Dobrú chuť :-)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...